Wetenschappelijke conferentie nieuwe stijl

Feit of fictie

06 februari - 07 februari 2025

Kontakt der Kontinenten

De wetenschappelijke conferentie is 6 en 7 februari. Op donderdag beginnen we na het diner met een lezing over feedbackgerichte supervisie. Vrijdag gaan Robert van Hennik, Levi van Dam, Jeroen Legerstee en Bernet Elzinga in op nieuwe therapeutische ontwikkelingen. Schrijf je nu in voor 1 of 2 dagen! Aanmelden via de blauwe knop rechtsboven

Donderdag 6 februari: feedbackgerichte supervisie

Voor de leden die zich willen verdiepen in het geven van supervisie en voor de supervisoren-VKJP starten wij op donderdagavond 6 februari met onze ontmoeting bij het diner. Na het diner zal Robert van Hennik een lezing geven over het geven van feedbackgerichte supervisie; de supervisierelatie staat centraal en we hopen daarna geïnspireerd na te praten over hoe we onze supervisies kunnen optimaliseren, waarna natuurlijk ook als vanouds gelegenheid is voor een borrel een overnachting op locatie Kontakt der Kontinenten in Soesterberg.

Vrijdag 7 februari: therapeutische ontwikkelingen

Op vrijdag nemen we jullie onder de inspirerende leiding van Ramon Lindauer vanuit een breed kader mee in nieuwe therapeutische ontwikkelingen. Innovaties en (digitale) veranderingen gaan razendsnel en kinderen en jongeren leven steeds meer in een digitale wereld, of het nu gaat om leren of sociaal contact. En dit alles vindt zijn weg naar het gezinsleven én naar de behandelkamer. Niet alleen als gespreksonderwerp maar soms ook al als therapeutisch hulpmiddel. En wat betekent dit voor de therapeutische relatie?

Wij hebben enthousiaste sprekers gevonden: Robert van Hennik, Levi van Dam, Jeroen Legerstee en Bernet Elzinga vertellen vanuit verschillende invalshoeken over het thema.

Natuurlijk is er ook gelegenheid om een en ander te ervaren. We zullen een aantal digitale innovaties tonen en streven ernaar dat iedereen die geïnteresseerd is aan het einde van de dag heeft ervaren hoe je deze toepassen in je behandelkamer.

Het is mogelijk om voor beide dagen in te schrijven maar het is ook mogelijk om alleen de vrijdag te komen.

Accreditatie

Aangevraagd bij FGzPt, NVvP, NIP/NVO, NVRG, Kwaliteitsregister NVP
De donderdagavond is geaccrediteerd als nascholing voor herregistratie als supervisor-VKJP.

Tarieven

Leden 2 dagen + overnachting                  € 425,00
Niet-leden 2 dagen + overnachting           € 475,00             

Leden 2 dagen zonder overnachting        € 325,00
Niet-leden 2 dagen zonder overnachting € 375,00

Leden alleen donderdag                            € 150,00
Niet-leden alleen donderdag                     € 175,00

Leden alleen vrijdag                                   € 175,00
Niet-leden alleen vrijdag                            € 200,00

Restitutie
Bij schriftelijke annulering voor 15 januari 2025 wordt het betaalde bedrag gerestitueerd, minus
€ 50,- administratiekosten. Vanaf 15 januari 2025 is restitutie niet meer mogelijk. U kunt wel uw plaats laten innemen door een ander VKJP-lid.